Välj kryptoplånbok

För att komma åt och interagera med blockkedjan och NFTs fullt ut behöver du en decentraliserad kryptoplånbok som är kompatibel med decentraliserade applikationer såsom NFT marknadsplatser.

Välj kryptoplånbok

För att du ska hålla dig säker och samtidigt få full tillgång till NFTs och kryptovalutor på blockkedjan Ethereum bör en kryptoplånbok erbjuda; egen kontroll över privata nycklar, kompatibilitet med majoriteten av de kryptovalutor som finns, kompatibilitet med olika NFT marknadsplatser och kompatibilitet med olika webbläsare. Här beskriver vi de mest populära kryptoplånböckerna som används på blockkedjan Ethereum. 

Hårdvaruplånböcker

Krypto hårdvaruplånbok Ledger

Ledger Nano S Plus

En kryptoplånbok från Ledger som har plats för upp till 100 appar och har utrustats med en relativt stor skärm. Enheten har stöd för de flesta kryptovalutorna och du kan enkelt följa ditt innehav via Ledger Live-appen som du kopplar till plånboken.

Hårdvaruplånbok Ledger Nano X

Ledger Nano X

Ledgers kryptoplånbok som ger dig alla egenskaper du hittar hos Ledger Nano S Plus, samtidigt som du även har möjlighet att ansluta din hårdvaruplånbok via Bluetooth. Plånboken är mobilkompatibel och enkel att använda 'on the go'.

Ledger Stax hårdvaruplånbok för NFT

Ledger Stax

Ledgers senaste kryptoplånbok är den första kryptoplånboken med en pekskärm som gör att användarna kan se sina NFTs på skärmen och även signera transaktioner på ett mer användarvänligt sätt genom skärmen.

Hårdvaruplånbok Trezor

Trezor One

Trezor One är en av de äldsta och numera billigaste kyptoplånböckerna på marknaden. Enheten har stöd för de flesta kryptovalutorna och modellen kan ses som ett ekonomiskt val samtidigt som säkerheten fortsatt är hög.

Hårdvaruplånbok Trezor

Trezor Model T

Trezors kryptoplånbok som ger dig alla egenskaper du hittar hos Trezor One samtidigt som det finns ett större stöd av kryptovalutor, en större touchskärm i färg, fler funktioner och stöd för microSD kort.

GridPlus Lattice1 kryptoplånbok

GridPlus Lattice1

Lattice1 från GridPlus har en 5-tumsskärm som möjliggör tydliga och lättlästa transaktionsdetaljer. Enheten erbjuder en manipuleringssäker design och flera lager av skydd för känslig data.

Mjukvaruplånböcker​​

MetaMask krypto mjukvaruplånbok

MetaMask

MetaMask är den mest använda mjukvaruplånboken på Ethereum som också utgör ett gränssnitt vilket tillåter användare att ansluta till decentraliserade applikationer på Ethereum. Plånboken finns både som app och webbläsartillägg och är kompatibel med alla NFT marknadsplatser på Ethereum.

Coinbase mjukvaruplånbok

Coinbase Wallet

Kryptobörsen Coinbase decentraliserade plånbok. Plånboken finns både som app och webbläsartillägg och är kompatibel med de flesta NFT marknadsplatserna på Ethereum, likt MetaMask.

Wallet Connect krypto

Wallet Connect

Wallet Connect är i sig ett protokoll och inte en kryptoplånbok. Däremot är det, genom Wallet Connect, möjligt för +170 plånböcker att ansluta till +450 decentraliserade applikationer, såsom NFT marknadsplatser.

Halka inte efter

Upptäck möjligheterna inom NFT området idag. Signa upp dig nedan. Nyhetsbrev är på gång.