Upptäck potentialen hos NFTs med NFTPORTAL

Upptäck morgondagens möjligheter
Tweeta

NFTs – framtiden för digitalt ägande

NFTs lägger grunden för vår framtid av digitalt ägande. Precis som vi äger tillgångar i den fysiska världen ges vi nu möjlighet att äga tillgångar i den alltmer digitaliserade värld vi lever i. NFTs har redan gjort det möjligt för dig att äga bland annat digital konst, låtar, videos och memes.

Bakom den handel av digitala konstverk och apor vi sett florera i media finns ett snabbväxande ekosystem av teknisk och kommersiell innovation som förväntas växa lavinartat de kommande åren.

Under 2021-2022 genererade NFT marknaden cirka 50 miljarder dollar i organisk handelsvolym enligt DappRadar, vilket visar på stort intresse för denna framväxande marknad. 

NFTPORTAL – Din guide för att navigera NFT området

NFTPORTAL är din portal in i framtiden av digitalt ägande. Vi guidar dig igenom NFT området för att du ska kunna ta del av dess möjligheter. Vi beskriver hur du kommer igång och ger dig tillgång till utbildningsresurser för att hjälpa dig utforska NFT området och förstå potentialen. NFTPORTAL lär dig om NFT teknologin från grunden och guidar dig igenom de tekniker, verktyg och möjligheter NFTs har att erbjuda.

Genom guider, artiklar och intervjuer täcker vi ett brett spektrum. Oavsett om du är nybörjare som vill lära dig grunderna, eller en entusiast som söker efter mer avancerad information, har NFTPORTAL någonting för dig.

NFTs låser upp potentialen hos digitala tillgångar 

NFTs har snabbt blivit det mest fördelaktiga sättet för säker lagring av digitala tillgångar. Via blockkedjan kan NFTs verifiera och säkert lagra äganderättigheter, vilket redan idag bidragit till att befästa NFTs inom digitala medier såsom digital konst, spel och musik där det historiskt sett inte varit möjligt att särskilja originalet från en kopia. 

NFTs ger kreatörer, artister och utvecklare ett nytt sätt att få betalt för vad de skapat. NFTs bidrar till att hjälpa kreatörer att få sin rättmätiga del av framtida försäljningspriser, även på andrahandsmarknaden genom royalties

Mångsidiga användningsområden för NFTs redan idag

 • Digitalt och fysiskt ägande
  • NFTs har inbyggda egenskaper som bevisar att de är äkta och vem som är ägaren. Glöm muntliga bekräftelser eller manuellt registrerade redovisningar i olika system.
 • Digital konst och samlarföremål
  • NFTs har anammats av kreatörsekonomin där digital media för första gången kan ägas och det kan bevisas vem som skapat vad vid vilket tidpunkt.
 • Tillträde och medlemskap
  • Ägande av NFTs kan ge dig tillträde till specifika sociala nätverk med riktade erbjudanden och förmåner.
 • Gaming
  • NFTs gör det möjligt för dig att äga skins och andra virtuella föremål du köper i ett spel. Istället för att det enbart utgör konsumtion, kan du äga och handla med de föremål du köper i olika spel.
 • Biljetter
  • NFTs som biljetter innebär att biljetterna är bevisbart unika och därmed att problemet med förfalskade biljetter försvinner. Du behöver inte riskera att köpa falska konsertbiljetter till din favoritartist på andrahandsmarknaden.
 • Finans och ekonomi
  • NFTs kan användas som säkerhet vid lån, likt hur du pantsätter din lägenhet mot att du får ett banklån.

NFTs kommer bli en del av vårt dagliga liv

Möjligheterna för NFTs är oändliga och när tekniken fortsätter utvecklas kan vi förvänta oss att de blir en allt viktigare del av vårt dagliga liv. Oavsett vem du är och vad du gör, kommer du under de kommande åren se hur NFTs förändrar vårt sätt att tänka på ägande och värde av digitala tillgångar. 

Inled din resa inom NFT området med NFTPORTAL idag

NFTPORTAL avser skapa klarhet och göra det lättare för dig som upptäcker NFTs för första gången och för dig som är en mer inbiten NFT entusiast, att navigera inom NFT området. NFTPORTAL är din portal till spännande och tillförlitlig information.

Ligg steget före och fatta välgrundade beslut på den snabbväxande NFT marknaden genom guidning från NFTPORTAL.

Vi ser fram emot att ta med dig på den fortsatta resan i NFT revolutionen.

Välkommen till NFTPORTAL  |  Din NFT guide.

Tweeta

Halka inte efter

Upptäck möjligheterna inom NFT området idag. Signa upp dig nedan. Nyhetsbrev är på gång.