De 3 viktigaste graferna inom krypto och NFT

3 Crypto graphs
Tweeta

Eernie här, redo att ge dig det senaste och bästa från krypto- och NFT-världen. Spänn fast dig, för vi är på väg att dyka in i de tre viktigaste graferna inom krypto och NFT. 📊

Fallet av NFT Blue Chips

Först ut har vi NFT blue chips. Dessa är ”the top dogs” i NFT-världen. Vi pratar Bored Apes, Azuki, Doodles m.fl. Men nyligen har de varit mer som Bored Bears, Kami-kazuki och Doodles Downfall. Grafen ovan visar deras pris i ethereum.

Deras golvpris gör en fin liknelse av en limbodansare som ni kan se i grafen ovan och många NFT-kollektioner är billigare än de varit på flera år. Bored Apes har sjunkit med hela 88 % från april 2022, och Azuki har fallit 59 % bara under den senaste veckan.

Så, vad är grejen? Med ett ord – likvidationer. Förra helgen såg vi svindlande 1 200 likvidationer i NFT-lån. Dessa är investerare som använde NFT:er som säkerhet för lån. Som jämförelse är 10-15 likvidationer om dagen normalt. Det är alltså som en Black Friday-rea på steroider. Och för att göra det hela lite värre så finns det knappt några nya köpare, endast samma gamla NFT samlare och investerare. I en värld som drivs av tillväxt och nyskott gör detta att det troligen kommer fortsätta vara en ojämn resa i NFT landet ett tag till.

Bitcoin DCA:er lever den gröna drömmen


På ett ljusare håll ser vi Bitcoin DCA’ers. DCA, eller ”Dollar Cost Average”, är när du investerar en fast summa pengar i en tillgång med bestämda tidsintervall. Det är som en prenumerationstjänst, men för Bitcoin. Och dessa människor är officiellt i den gröna zonen.

Vissa investerare har ägnat sig åt Bitcoin varje dag under de senaste åren och nu är alla dagliga Bitcoin DCA’ers i det gröna. Fler investerare som gått med vinst leder alltid till mer tjur-känslor på marknaden. Så hatten av för Bitcoin DCA’ers!

Kryptoinflöden: kontinuerliga vinster


Slutligen har vi några spännande nyheter från den senaste rapporten om kryptofonder. Vi ser $125 miljoner i inflöden, vilket markerar den andra veckan i rad med veckoinflöden, totalt $334 saftiga miljoner.

Med filosofen Drakes ord, vi går ”Back-to-Back”. Institutionella investerare är hungriga efter denna kryptoexponeringen. BlackRock har satt igång en Bitcoin ETF-mani, och nu vill alla ha en bit av den läckra kryptopajen.

Så när lanseras den här Bitcoin ETF:en? BlackRock och andra har skickat in sina ansökningar nyligen i hopp om att få grönt ljus från SEC. Cathie Woods ARK SEC-datum är satt till augusti, så vi får veta mer då. Tills dess kommer vi att luta oss tillbaka, smutta på vårt Bröd&Salt kaffe och njuta av detta inflöde.

Det var allt för nu, gott folk. Håll ögonen öppna för fler uppdateringar från den vilda världen av krypto och NFT. Kom ihåg att i detta utrymme är den enda konstanten förändring. Och kaffe. Alltid kaffe. ☕️

Tweeta

Halka inte efter

Upptäck möjligheterna inom NFT området idag. Signa upp dig nedan. Nyhetsbrev är på gång.